Baza danych żywności i licznik kalorii  

Dr. Oetker

Ristorante Pizza Salame

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1063 kJ
13%
254 kcal
Tłuszcze
11,50g
16%
Tłuszcz Nasycony
3,800g
19%
Węglowodany
27,60g
11%
Cukier
2,90g
3%
Białko
9,40g
19%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 28 sty 17 12:43 PM
13%
z GDA *
(254 cal)
13% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (44%)
 
Tłuszcze (41%)
 
Białko (15%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
254
Tłusz
11,5g
Węglo
27,6g
Białk
9,4g
Jest 254 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 41% tłusz, 44% węglo, 15% białk.

Więcej produktów z Dr. Oetker:

Protein Shake
Protein Pancakes
Pancakes Smak Waniliowy
Żelfix 3:1
Pizza Guseppe Ham & Garlic Sauce
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Pizza:

Pizza z Mięsem i Warzywami
Pizza z Mięsem
Pizza z Mięsem i Owocem
Pizza z Serem i Warzywami
Pizza z Serem
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pizza
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Auchan Pizza Margherita Z Pesto
Premieur Pizza Pepperoni
Sukcesiliana Zapiexy
Trattoria Alfredo Capricciosa
Pizza Hut Vege Mania
Proste Historie Pizza po Kaszubsku


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.