Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 1 godz
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: X_@
돼지고기 야채 오븐구이
야채와 돼지고기를 겹쳐 만든 오븐 구이.
Składniki
Wskazówki
- 토마토, 가지, 애호박을 3mm로 썰어준다
- 돼지고기 앞다리 살코기도 얇게 져며준다.
- 오븐팬에 토마토, 가지, 애호박, 돼지고기순서대로 겹쳐서 팬 위에 나열해 준다.
- 그 위에 토마토소스를 부어준 후, 예열한 오븐에 넣고 굽는다.
- 고기가 익었을 쯤, 파마산 치즈를 올려 치즈를 살짝 녹인다.
1 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Lunch
Najnowsze Przepisy
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
Danie z makaronem na obiad lub kolację.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Smaczne danie makaronowe z warzywami i mięsem.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 223 kalorii w 1 porcji 돼지고기 야채 오븐구이.
|
|
Podział Kalorii: 36% tłusz, 22% węglo, 41% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
931 kJ
11%
222 kcal
Tłuszcze
9,18g
13%
Tłuszcz Nasycony
4,336g
22%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
3,241g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,857g
Węglowodany
12,71g
5%
Cukier
6,17g
7%
Błonnik
5,6g
Białko
23,48g
47%
Sól
0,95g
16%
Cholesterol
57mg
Potas
844mg
42%
Podział Kalorii:
Węglowodany (23%)
Tłuszcze (36%)
Białko (41%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|