Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
5 porcja (e)
Czas Przygotowania:
10 min
Czas Gotowania:
30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Przystawki
Oceń:

Jeszcze nie oceniono.

Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: X_@

돼지고기 간장 볶음

간장볶음.

Składniki

Wskazówki

  1. 가지, 애호박을 슬라이스 해주고, 무말랭이는 물에 잘 불려준다.
  2. 간장, 고춧가루, 스테비아, 굴소스, 물을 잘 섞어서 양념을 준비.
  3. 고기를 굽다가 80%정도 익으면 애호박을 넣고 익혀주다가 물기를 꽉 짠 무말랭이를 만든 소스를 넣고 익혀준다.
  4. 마지막에 가지를 넣고 익혀준다.
 


     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne Przystawki

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: shenyc
Zamiast tradycyjnej jajecznicy na śniadanie, pyszne babeczki.
przez użytkownika: Renee Gie
Rewelacyjny efekt smakowy.
przez użytkownika: lena1546
Zdrowe kotleciki z mięsa mielonego z oliwkami.
przez użytkownika: Renee Gie
Że zupa ma niesamowity smak, jest taka gładka, wykwintna i niecodzienna,

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 189 kalorii w 1 porcji 돼지고기 간장 볶음.
Podział Kalorii: 48% tłusz, 16% węglo, 36% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
792 kJ
9%
189 kcal
Tłuszcze
10,43g
15%
Tłuszcz Nasycony
1,248g
6%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,318g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,669g
Węglowodany
7,65g
3%
Cukier
2,38g
3%
Błonnik
2,7g
Białko
17,46g
35%
Sól
2,69g
45%
Cholesterol
27mg
Potas
426mg
21%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
z GDA *
(189 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (16%)
 
Tłuszcze (48%)
 
Białko (36%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2021 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.