Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Przystawki
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: X_@
돼지고기 간장 볶음
간장볶음.
Składniki
Wskazówki
- 가지, 애호박을 슬라이스 해주고, 무말랭이는 물에 잘 불려준다.
- 간장, 고춧가루, 스테비아, 굴소스, 물을 잘 섞어서 양념을 준비.
- 고기를 굽다가 80%정도 익으면 애호박을 넣고 익혀주다가 물기를 꽉 짠 무말랭이를 만든 소스를 넣고 익혀준다.
- 마지막에 가지를 넣고 익혀준다.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Przystawki
Najnowsze Przepisy
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Pyszne i ciepłe danie.
|
Smaczne danie o niskiej kaloryczności.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 189 kalorii w 1 porcji 돼지고기 간장 볶음.
|
|
Podział Kalorii: 48% tłusz, 16% węglo, 36% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
792 kJ
9%
189 kcal
Tłuszcze
10,43g
15%
Tłuszcz Nasycony
1,248g
6%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,318g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,669g
Węglowodany
7,65g
3%
Cukier
2,38g
3%
Błonnik
2,7g
Białko
17,46g
35%
Sól
2,69g
45%
Cholesterol
27mg
Potas
426mg
21%
Podział Kalorii:
Węglowodany (16%)
Tłuszcze (48%)
Białko (36%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|