Baza danych żywności i licznik kalorii  

GoBio

Tomato Passata

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
130 kJ
2%
31 kcal
Tłuszcze
0,50g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
5,30g
2%
Cukier
4,50g
5%
Błonnik
1,3g
Białko
1,40g
3%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 30 sty 19 07:49 AM
2%
z GDA *
(31 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (68%)
 
Tłuszcze (14%)
 
Białko (18%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
31
Tłusz
0,5g
Węglo
5,3g
Białk
1,4g
Jest 31 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 14% tłusz, 68% węglo, 18% białk.

Więcej produktów z GoBio:

Oat Flakes
Zielona Soczewica
Kukurydza
Szpinak Baby
Ryż Basmati
  Zobacz wszystkie GoBio Produkty

Inny rodzaj Spaghetti:

Spaghetti z Sosem Pomidorowym i Warzywami
Spaghetti z Sosem Pomidorowym i Klopsiki
Spaghetti
Makaron Spaghetti Pełnoziarnisty z Sosem Mięsnym
Spaghetti Pełnoziarniste
Bezmięsne Spaghetti z Sosem Pomidorowym
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Spaghetti
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Agnesi Spaghetti
La Molisana Solo Grano Italiano
Tiradell Spaghetti
Combino Linguine
Żabka Spaghetti Carbonara
Culineo Fix Boloński


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.