Baza danych żywności i licznik kalorii  

Adriana

Pasta Classica Penne

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1494 kJ
18%
357 kcal
Tłuszcze
1,60g
2%
Tłuszcz Nasycony
0,400g
2%
Węglowodany
69,30g
27%
Cukier
4,00g
4%
Błonnik
5,0g
Białko
12,70g
25%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 16 paź 14 11:03 AM
18%
z GDA *
(357 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (81%)
 
Tłuszcze (4%)
 
Białko (15%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
357
Tłusz
1,6g
Węglo
69,3g
Białk
12,7g
Jest 357 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 4% tłusz, 81% węglo, 15% białk.

Podobne Makaron Rurki z Adriana:

Makaron Penne

Więcej produktów z Adriana:

Makaron Farfalle
Pasta Tricolore Penne
  Zobacz wszystkie Adriana Produkty

Inny rodzaj Makaron Rurki:

Makaron Pełnoziarnisty
Makaron lub Kluski z Serem
Makaron
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Makaron Rurki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Knorr Makaron z Szynka w Sosie Kremowym
Hortex Makaron Na Patelnię Tagliatelle Z Sosem Szpinakowym
Kaufland Makaron Falbanki
Primo Gusto Tagliatelle Whole Wheat
Primo Gusto Ravioli Formaggi
Goliard Rurki Penne Rigate


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.