Baza danych żywności i licznik kalorii  

Alex-Pol

Kluski Śląskie

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
586 kJ
7%
140 kcal
Tłuszcze
0,50g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
32,00g
12%
Cukier
0,50g
1%
Białko
1,80g
4%
Sól
1,32g
22%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 13 wrz 20 06:47 AM
7%
z GDA *
(140 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (92%)
 
Tłuszcze (3%)
 
Białko (5%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
140
Tłusz
0,5g
Węglo
32g
Białk
1,8g
Jest 140 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 3% tłusz, 92% węglo, 5% białk.

Podobne Kluski z Alex-Pol:

Pyzy Ziemniaczane z Mięsem
Kurczak po Chińsku

Więcej produktów z Alex-Pol:

Pierogi z Serem
Pierogi z Truskawkami
Alicja Lody
Lody Śnieżek
  Zobacz wszystkie Alex-Pol Produkty

Inny rodzaj Kluski:

Kluski Pełnoziarniste
Makaron Ryżowy (Ugotowany)
Kluski
Gotowany Japoński Makaron Soba
Makaron Jajeczny (Wzbogacony, Gotowany)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kluski
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Italiamo Gnocchi Spinach
Buchcik Knedel Czeski
Mateo Kartacze z Mięsem
Deluxe Makaron
Deluxe Gnocchi z Serem i Łososiem
ITA-SAN Makaron Udon


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.