Baza danych żywności i licznik kalorii  

Bałtyk

Likworki Gdańskie

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1912 kJ
23%
457 kcal
Tłuszcze
10,00g
14%
Tłuszcz Nasycony
6,300g
32%
Węglowodany
80,00g
31%
Cukier
79,00g
88%
Białko
1,30g
3%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 23 cze 15 12:18 PM
23%
z GDA *
(457 cal)
23% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (77%)
 
Tłuszcze (22%)
 
Białko (1%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

Bałtyk Likworki Gdańskie
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
457
Tłusz
10g
Węglo
80g
Białk
1,3g
Jest 457 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 22% tłusz, 77% węglo, 1% białk.

Podobne Słodycze z Bałtyk:

Czekolada z Nadzieniem Miętowym
Fantazja Deserowa
Piksy

Więcej produktów z Bałtyk:

Czekolada Malajska
Czekolada z Nadzieniem Marcepanowym
  Zobacz wszystkie Bałtyk Produkty

Inny rodzaj Słodycze:

Słodkie Cukierki Czekoladowe
Landrynki
Żelki
Cukierki z Mlecznej Czekolady
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Bob Snail Galaretka Gruszka-Pomarańcza
Mars Secret Centre Biscuits
Skawa Draże Mocarze
Haribo Winter Mix
Sweet Corner Sweet Love Hearts
Deluxe Krajanka Piernikowa


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.