Baza danych żywności i licznik kalorii  

Beef Master

Carpaccio Wołowe

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
837 kJ
10%
200 kcal
Tłuszcze
13,20g
19%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
1,60g
1%
Cukier
-
Błonnik
0,0g
Białko
18,20g
36%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 17 kwi 15 10:26 AM
10%
z GDA *
(200 cal)
10% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (60%)
 
Białko (37%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
200
Tłusz
13,2g
Węglo
1,6g
Białk
18,2g
Jest 200 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 60% tłusz, 3% węglo, 37% białk.

Podobne Wołowina z Beef Master:

Rostbef
Tatar
Beef Burger

Więcej produktów z Beef Master:

Mięso Mielone Wołowe
Tatar Wołowy
  Zobacz wszystkie Beef Master Produkty

Inny rodzaj Wołowina:

Stek Wołowy
Wołowina Peklowana w Puszce
Mielona Wołowina
Rostbef
Chuda Mielona Wołowina
Wołowina
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Wołowina
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Deluxe Carpaccio
Warmia Policzki Wołowe
Kraina Mięsa Stek Wołowy z Krzyżowej
Fit Food Ostra Wołowina
Naturalnie Smaczne Wołowina po Burgundzku z Opiekanymi Ziemniakami
Jack Link's Beef Jerky Teriyaki


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.