Baza danych żywności i licznik kalorii  

Bio Life

Mąka Jaglana

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1519 kJ
18%
363 kcal
Tłuszcze
3,90g
6%
Tłuszcz Nasycony
0,900g
5%
Węglowodany
69,00g
27%
Cukier
1,50g
2%
Białko
11,00g
22%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 23 sie 20 05:38 AM
18%
z GDA *
(363 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (78%)
 
Tłuszcze (10%)
 
Białko (12%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
363
Tłusz
3,9g
Węglo
69g
Białk
11g
Jest 363 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 10% tłusz, 78% węglo, 12% białk.

Podobne Mąka z Bio Life:

Ekologiczna Mąka Kokosowa
Mąka Kokosowa Bio
Płatki Jaglane Bio

Więcej produktów z Bio Life:

Daktyle Suszone
Owsianka z Daktylami
Syrop Daktylowy
Chipsy Kokosowe
Karob
  Zobacz wszystkie Bio Life Produkty

Inny rodzaj Mąka:

Mąka Pszenna Razowa
Biała Mąka
Biała Mąka Pszenna (Uniwersalna)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mąka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Belbake Mąka Orkiszowa
Trzy Ziarna Siemię Lniane Mielone Brązowe
Podketo Guma Guar
Incola Uniwersalna Mieszanka Bezglutenowa
Podketo Błonnik Bambusowy
GREEN ESSENCE Inulina


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.