Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2059 kJ
25%
492 kcal
Tłuszcze
27,40g
39%
Tłuszcz Nasycony
16,700g
84%
Węglowodany
54,20g
21%
Cukier
34,20g
38%
Błonnik
0,0g
Białko
5,40g
11%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 25 cze 20 07:40 AM
25%
z GDA *
(492 cal)
25% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (45%)
 
Tłuszcze (51%)
 
Białko (4%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
492
Tłusz
27,4g
Węglo
54,2g
Białk
5,4g
Jest 492 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 51% tłusz, 45% węglo, 4% białk.

Podobne Słodycze z Bounty:

Bounty Krem
Bounty Milk Snack
Bounty Dark
Bounty
Protein Flapjack
Bounty Ice Cream
  Zobacz Więcej Produktów z BountySłodycze

Więcej produktów z Bounty:

Napój Mleczny
  Zobacz wszystkie Bounty Produkty

Inny rodzaj Słodycze:

Cukierki z Mlecznej Czekolady
Słodkie Cukierki Czekoladowe
Żelki
Landrynki
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Sweet Corner Jelly Beans
Favorina Marzipan Egg
Kit Kat Kit Kat Chunky Black&White
Wawel Miętowe Karmelki Nadziewane
Chupa Chups Żelki Bombs
Deliss Krem do Smarowania


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.