Baza danych żywności i licznik kalorii  

Czarnocin

Maślanka Naturalna

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
159 kJ
2%
38 kcal
Tłuszcze
0,80g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Węglowodany
4,40g
2%
Cukier
4,30g
5%
Białko
3,20g
6%
Sól
0,10g
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 10 lip 21 02:56 PM
2%
z GDA *
(38 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (47%)
 
Tłuszcze (19%)
 
Białko (34%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
38
Tłusz
0,8g
Węglo
4,4g
Białk
3,2g
Jest 38 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 19% tłusz, 47% węglo, 34% białk.

Podobne Maślanka z Czarnocin:

Kefir Naturalny

Więcej produktów z Czarnocin:

Śmietanka 30%
Twaróg Tłusty Krajanka
Śmietana
Polski Twaróg Solony
Serek Śniadaniowy
  Zobacz wszystkie Czarnocin Produkty

Inny rodzaj Maślanka:

Kefir
Maślanka (z Obniżoną Zawartością Tłuszczu, Sfermentowana)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Maślanka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Pilos Maślanka Mango-Marakuja
OSM Łowicz Maślanka Kawowa
Łowicz Maślanka Ananas z Cytryną
Mlekpol Deser z Nata De Coco i Kawałkami Czekolady
Łowicz Maślanka Jabłko z Gruszką
Łowicz Maślanka Kawowa


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.