Baza danych żywności i licznik kalorii  

Czas na Grill

Szaszłyk z Indyka z Papryką i Cukinią

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
502 kJ
6%
120 kcal
Tłuszcze
6,00g
9%
Tłuszcz Nasycony
1,500g
8%
Węglowodany
2,00g
1%
Cukier
1,20g
1%
Błonnik
0,8g
Białko
14,00g
28%
Sól
1,60g
27%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 11 lip 22 02:40 AM
6%
z GDA *
(120 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (7%)
 
Tłuszcze (46%)
 
Białko (47%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
120
Tłusz
6g
Węglo
2g
Białk
14g
Jest 120 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 46% tłusz, 7% węglo, 47% białk.

Więcej produktów z Czas na Grill:

Zestaw Kiełbasek
Polędwiczki z Kurczaka o Smaku Kokosa i Galangal
Polędwiczki z Kurczaka Marynata Mango-Lassi
Kiełbaski Nacinane z Szynki
Kiełbaski Szaszłykowe Drobiowe
  Zobacz wszystkie Czas na Grill Produkty

Inny rodzaj Pieczony Indyk:

Mięso z Piersi Indyka i Skórka (Gotowane, Pieczone)
Pieczone Białe Mięso z Indyka
Mięso z Indyka (Gotowane, Pieczone)
Mięso z Piersi Indyka (Fryer - Indyk Hodowany do Smażenia, Gotowane, Pieczone)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pieczony Indyk
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.