Baza danych żywności i licznik kalorii  

Evrameat

Wołowina w Sosie Własnym

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
728 kJ
9%
174 kcal
Tłuszcze
12,00g
17%
Tłuszcz Nasycony
5,800g
29%
Węglowodany
2,20g
1%
Cukier
0,50g
1%
Białko
14,00g
28%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 06 mar 17 08:52 AM
9%
z GDA *
(174 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (6%)
 
Tłuszcze (62%)
 
Białko (32%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
174
Tłusz
12g
Węglo
2,2g
Białk
14g
Jest 174 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 62% tłusz, 5% węglo, 32% białk.

Więcej produktów z Evrameat:

Boczek Kołodzieja
Golonka Biesiadna
Szynka Polska
Przysmak Śniadaniowy
Szyneczka z Kurczaka
  Zobacz wszystkie Evrameat Produkty

Inny rodzaj Wołowina:

Wołowina Peklowana w Puszce
Wołowina
Rostbef
Mielona Wołowina
Stek Wołowy
Chuda Mielona Wołowina
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Wołowina
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Warmia Policzki Wołowe
Max Premium Burgers Burger Rywala Beef
Naturalnie Smaczne Wołowina po Burgundzku z Opiekanymi Ziemniakami
Bell Szynka Wołowa
Kraina Mięsa Stek Wołowy z Krzyżowej
Carrefour Bresaola


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.