Baza danych żywności i licznik kalorii  

Fabijańscy

Makaron Gryczany

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1594 kJ
19%
381 kcal
Tłuszcze
3,10g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,700g
4%
Węglowodany
71,00g
27%
Cukier
2,60g
3%
Błonnik
10,0g
Białko
13,00g
26%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 10 lut 17 07:04 AM
19%
z GDA *
(381 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (78%)
 
Tłuszcze (8%)
 
Białko (14%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
381
Tłusz
3,1g
Węglo
71g
Białk
13g
Jest 381 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 8% tłusz, 78% węglo, 14% białk.

Podobne Makarony z Fabijańscy:

Makaron Bezglutenowy Z Soczewicy Czerwonej
Makaron z Ciecierzycy
Makaron z Groszku Zielonego
Makaron z Grochu

Inny rodzaj Makarony:

Makaron
Lasagna z Mięsem
Makaron z Sosem Mięsnym
Spaghetti Pełnoziarniste
Bezmięsne Makaron z Sosem Pomidorowym
Spaghetti
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Makarony
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Vifon Ramen Tonkotsu
Virtu Makaron Penne z Kurczakiem
Lubella Gniazda Wstęgi
Vegelogy Makaron z Czerwonej Soczewicy
Bio Planet Makaron Żytni Razowy Świderki
Vifon Korean Hot Beef


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.