Baza danych żywności i licznik kalorii  

Fine Food

Piada

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1335 kJ
16%
319 kcal
Tłuszcze
10,00g
14%
Tłuszcz Nasycony
4,100g
21%
Węglowodany
48,00g
18%
Cukier
3,90g
4%
Błonnik
2,4g
Białko
8,00g
16%
Sól
1,40g
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 25 sie 22 03:14 AM
16%
z GDA *
(319 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (61%)
 
Tłuszcze (29%)
 
Białko (10%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
319
Tłusz
10g
Węglo
48g
Białk
8g
Jest 319 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 29% tłusz, 61% węglo, 10% białk.

Podobne Przekąski z Fine Food:

Kabanosiki
Panini Rustici Durum

Więcej produktów z Fine Food:

Musli Tropikalne
Olej Lniany
  Zobacz wszystkie Fine Food Produkty

Inny rodzaj Przekąski:

Chipsy
Popcorn Przygotowany bez Oleju
Precle
Krakersy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Przekąski
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Dr Gerard Malti Keks Milk Chocolate
Purena Chrupaczka Przekąska Mocy
Mistrz Rohus Kabanosy Drobiowe z Dodatkiem Wieprzowiny
Lisner Śledzik Delikatnie Solony
Eridanous Pikantne Papryczki Pepperoni Nadziewane Serem
Lays Karbowane Serowa Quesadilla


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.