Baza danych żywności i licznik kalorii  

Food & Joy

Tasty Ricotta

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
423 kJ
5%
101 kcal
Tłuszcze
6,50g
9%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
3,70g
1%
Cukier
-
Białko
7,00g
14%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 17 lip 14 11:07 AM
5%
z GDA *
(101 cal)
5% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (14%)
 
Tłuszcze (58%)
 
Białko (28%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
101
Tłusz
6,5g
Węglo
3,7g
Białk
7g
Jest 101 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 58% tłusz, 15% węglo, 28% białk.

Więcej produktów z Food & Joy:

Baton Musli z Czekolada Mleczna
Sok Pomidorowy
Sok z Marchwi, Brzoskwiń i Jabłek
Lekkie Płatki Pszenne
Przecier Pomidorowy
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Ser:

Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Provolone
Ser Szwajcarski
Ser Amerykański
Ser Cheddar
Ser Colby Jack
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Gustobello Stracchino
Delikate Mascarpone o Smaku Karmelowym
GRANAROLO High Protein Ricotta
Lidl Ser Cambozola
Dolina Narwi Ser Salami
OSM Łowicz Ser Tylżycki


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.