Baza danych żywności i licznik kalorii  

Gallo

Makaron z Pszenicy Durum z Warzywami

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1439 kJ
17%
344 kcal
Tłuszcze
2,00g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,500g
3%
Węglowodany
67,00g
26%
Cukier
4,00g
4%
Białko
12,00g
24%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 18 paź 18 02:18 PM
17%
z GDA *
(344 cal)
17% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (81%)
 
Tłuszcze (5%)
 
Białko (14%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
344
Tłusz
2g
Węglo
67g
Białk
12g
Jest 344 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 5% tłusz, 80% węglo, 14% białk.

Więcej produktów z Gallo:

Sałatka w Stylu Greckim
Oliwki Zielone Drylowane
Ocet Balsamiczny z Modeny
Risotto Da Chef
Ryż do Risotto
  Zobacz wszystkie Gallo Produkty

Inny rodzaj Makarony:

Spaghetti
Makaron z Sosem Mięsnym
Makaron
Bezmięsne Makaron z Sosem Pomidorowym
Spaghetti Pełnoziarniste
Lasagna z Mięsem
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Makarony
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Ślimak Makaron po Pekińsku
Schar Spaghetti
Come a Casa Macaroni Ham & Cheese
Vegelogy Makaron z Czerwonej Soczewicy
Dobrusia Pióra
CAMBIOLABS Keto Makaron


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.