Baza danych żywności i licznik kalorii  

Gardis

Śliwki Suszone

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1172 kJ
14%
280 kcal
Tłuszcze
0,00g
0%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
63,00g
24%
Cukier
-
Białko
2,55g
5%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Dodatkowy Opis / Uwagi:
02.06.2015
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 02 cze 15 12:24 AM
14%
z GDA *
(280 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (96%)
 
Tłuszcze (0%)
 
Białko (4%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
280
Tłusz
0g
Węglo
63g
Białk
2,55g
Jest 280 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 0% tłusz, 96% węglo, 4% białk.

Więcej produktów z Gardis:

Słonecznik Łuskany
  Zobacz wszystkie Gardis Produkty

Inny rodzaj Śliwki:

Śliwki
Suszona Śliwka
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Śliwki

Inny rodzaj Suszone Owoce:

Ananas Kandyzowany
Mieszanka Suszonych Owoców
Suszone Jabłko
Suszona Żurawina
Suszona Morela
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Suszone Owoce
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Tesco Knedle ze Śliwkami
Trader Joe's Śliwki Suszone
Lewiatan Śliwki Suszone
Solidarność Śliwka Nałęczowska
Pięć Przemian Śliwki w Czekoladzie
Alesto Śliwki z Agen Chog


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.