Baza danych żywności i licznik kalorii  

Harvest Basket

Frytki Karbowane

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
540 kJ
6%
129 kcal
Tłuszcze
4,20g
6%
Tłuszcz Nasycony
0,400g
2%
Węglowodany
19,10g
7%
Cukier
0,50g
1%
Błonnik
3,5g
Białko
2,00g
4%
Sól
0,06g
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 23 kwi 22 10:29 AM
6%
z GDA *
(129 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (62%)
 
Tłuszcze (31%)
 
Białko (7%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
129
Tłusz
4,2g
Węglo
19,1g
Białk
2g
Jest 129 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 31% tłusz, 63% węglo, 7% białk.

Podobne Frytki z Harvest Basket:

Frytki
Steakhouse Frytki
Frytki Proste
Frytki do Piekarnika lub Frytkownicy
Kuleczki Ziemniaczane
Frytki Długie Cienkie
  Zobacz Więcej Produktów z Harvest BasketFrytki

Inny rodzaj Frytki:

Frytki Panierowane
Frytki
Frytki Smażone w Głębokim Tłuszczu (z Mrożonych)
Frytki (Mrożone)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Frytki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

McCain Crispers
McDonald's Frytki Duże
Burger King Chili Cheese Fries
KFC Frytki
McDonald's Frytki Małe
La Finesse Śródziemnomorskie Łódeczki Ziemniaczane


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.