Baza danych żywności i licznik kalorii  

Milkeffekt

Warkoczyk Wędzony

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1134 kJ
14%
271 kcal
Tłuszcze
16,50g
24%
Tłuszcz Nasycony
9,800g
49%
Węglowodany
2,70g
1%
Cukier
0,50g
1%
Białko
27,80g
56%
Sól
11,15g
186%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 29 kwi 19 05:39 AM
14%
z GDA *
(271 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (4%)
 
Tłuszcze (55%)
 
Białko (41%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
271
Tłusz
16,5g
Węglo
2,7g
Białk
27,8g
Jest 271 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 55% tłusz, 4% węglo, 41% białk.

Podobne Ser z Milkeffekt:

Korbacik Warkoczyk
Ser Rumcajs
Serowy Warkocz Wędzony
Snack Siir
Hajduki Wędzone
Serowe Warkoczyki Wędzone
  Zobacz Więcej Produktów z MilkeffektSer

Inny rodzaj Ser:

Ser Colby Jack
Ser Szwajcarski
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Amerykański
Ser Provolone
Ser Cheddar
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Michelangelo Burrata
OSM Łowicz Ser Tylżycki
Hofburger Gouda Light
Dolina Narwi Ser Salami
Milbona Burrata Free From Lactose
Michelangelo Pecorino Romano


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.