Baza danych żywności i licznik kalorii  

Myprotein

High Protein Bar

Wartość Odżywcza
Porcja
1 baton (80 g)
na porcje
% RWS*
Energia
1100 kJ
13%
263 kcal
Tłuszcze
6,30g
9%
Tłuszcz Nasycony
4,000g
20%
Węglowodany
24,00g
9%
Cukier
3,80g
4%
Błonnik
10,0g
Białko
30,00g
60%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 26 wrz 19 11:03 PM
13%
z GDA *
(263 cal)
13% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (35%)
 
Tłuszcze (21%)
 
Białko (44%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
263
Tłusz
6,3g
Węglo
24g
Białk
30g
Jest 263 kalorii w 1 baton (80 g).
Podział Kalorii: 21% tłusz, 35% węglo, 44% białk.

Podobne Batony Dietetyczne z Myprotein:

Break Bar
Carb Crusher Caramel Nut
Layered
Protein Brownie White Chocolate
Lean Protein Bar

Więcej produktów z Myprotein:

Crisps
Collagen Powder
Casein Protein
Masło Orzechowe w Proszku
Protein Granola
  Zobacz wszystkie Myprotein Produkty
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Frank&Oli High Protein Cookie Salted Caramel
Go On Wafelek Proteinowy
Nick's Almond Caramel Protein Bar
Lidl Protein Bar 35% Pistachio
Nick's Hazelnut Chocolate Protein Bar
Go On Baton Wysokobiałkowy O Smaku Słonego Karmelu


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.