Baza danych żywności i licznik kalorii  

100 gram

Roszponka

Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
88 kJ
1%
21 kcal
Tłuszcze
0,4g
1%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
3,6g
1%
Cukier
-
Białko
2g
4%
Sól
0,01g
0%
Cholesterol
0mg
Potas
459mg
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 04 lut 08 05:07 AM
1%
z GDA *
(21 cal)
1% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (55%)
 
Tłuszcze (14%)
 
Białko (31%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
21
Tłusz
0,4g
Węglo
3,6g
Białk
2g
Jest 21 kalorii w Roszponka (100 gram).
Podział Kalorii: 14% tłusz, 55% węglo, 31% białk.

Typowe porcje:

Porcja Kalorie
100 gram 21

Podobne rodzaje Warzywa:

Czerwone Pomidory
Grzyby
Marchewki
Sałata
Cebule
Szpinak
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Warzywa

Zobacz też:

Vital Fresh Roszponka
Fit & Easy Roszponka
Freshline Cesarska Bukiet Sałat z Roszponką i Sałatą Rzymską
Lidl Mix Sałat z Roszponką
Delito Kompozycja Sałat z Roszponką
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Baresa Green Olives
Biedronka Tortellini z Warzywami i Sosem Grzybowym
Kaufland Warzywa na Patelnię po Polsku
Frosta Warzywa na Patelnię Mexican Mix
McDonald's Chrupiące marcheweczki
Nasza Spiżarnia Zielona Surówka Słodko-Kwaśna


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.