Baza danych żywności i licznik kalorii  

Piotr i Paweł

Passata Przecier Pomidorowy

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
105 kJ
1%
25 kcal
Tłuszcze
0,20g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,000g
0%
Węglowodany
4,00g
2%
Cukier
4,00g
4%
Błonnik
1,1g
Białko
1,40g
3%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 07 lis 17 10:53 AM
1%
z GDA *
(25 cal)
1% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (68%)
 
Tłuszcze (8%)
 
Białko (24%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
25
Tłusz
0,2g
Węglo
4g
Białk
1,4g
Jest 25 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 8% tłusz, 68% węglo, 24% białk.

Podobne Sosy z Piotr i Paweł :

Sos Słodko-Kwaśny

Więcej produktów z Piotr i Paweł :

Jagody Czarne
Kakao Holenderskie
Sałatka Wegetariańska z Dynią
Pierogi Ze Szpinakiem
Zupa Brokułowa z Kaszą Jęczmienną
  Zobacz wszystkie Piotr i Paweł Produkty

Inny rodzaj Sosy:

Majonez
Pikantny Sos Pomidorowy
Ketchup
Sos Jabłkowy
Oliwa z Oliwek
Sos Sojowy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Sosy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Vemondo Vegan Aioli
Da Grasso SOS OSTRY
Orlen Sos Belgijski
House of Asia Pasta Miodowo-Czosnkowa
McEnnedy Smokey-Ranch Sauce
Fanex Sos Musztardowo-Miodowy


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.