Baza danych żywności i licznik kalorii  

Sol&Mar

Aioli

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2640 kJ
32%
631 kcal
Tłuszcze
67,50g
96%
Tłuszcz Nasycony
5,700g
29%
Węglowodany
4,60g
2%
Cukier
4,20g
5%
Błonnik
0,0g
Białko
1,10g
2%
Sól
0,65g
11%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 29 cze 22 04:27 AM
32%
z GDA *
(631 cal)
32% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (96%)
 
Białko (1%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
631
Tłusz
67,5g
Węglo
4,6g
Białk
1,1g
Jest 631 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 96% tłusz, 3% węglo, 1% białk.

Podobne Sosy z Sol&Mar:

Tomate Frito Con Cebolla

Więcej produktów z Sol&Mar:

Churros
Fuet Iberico
Tuńczyk Pasiasty w Oleju Słonecznikowym
Twardy Nugat z Prażonymi Migdałami
Snack Mix
  Zobacz wszystkie Sol&Mar Produkty

Inny rodzaj Sosy:

Sos Sojowy
Pikantny Sos Pomidorowy
Sos Jabłkowy
Oliwa z Oliwek
Ketchup
Majonez
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Sosy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Tarsmak Sos Samuraj
Da Grasso SOS OSTRY
Heinz Andalouse Sauce
Biedronka Kremowy Sos Pomidorowy z Truflami
McDonald's Sos Sriracha Mayo
Roleski Sos Jalapeno z Miętą


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.