Baza danych żywności i licznik kalorii  

Vilvi

Batonik z Twarożku w Czekoladzie o Smaku Waniliowym

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1548 kJ
19%
370 kcal
Tłuszcze
24,30g
35%
Tłuszcz Nasycony
17,000g
85%
Węglowodany
22,70g
9%
Cukier
20,30g
23%
Białko
14,50g
29%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 22 kwi 15 02:29 AM
18%
z GDA *
(370 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (24%)
 
Tłuszcze (60%)
 
Białko (16%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
370
Tłusz
24,3g
Węglo
22,7g
Białk
14,5g
Jest 370 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 60% tłusz, 25% węglo, 16% białk.

Więcej produktów z Vilvi:

Mascarpone
Koktajl Jogurtowy o Smaku Bananowym
Batonik z Twarożku w Polewie z Suszonymi Śliwkami
  Zobacz wszystkie Vilvi Produkty

Inny rodzaj Słodycze:

Żelki
Słodkie Cukierki Czekoladowe
Landrynki
Cukierki z Mlecznej Czekolady
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Słodycze
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Ferrero Golden Eggs
Haribo Winter Mix
Mars Secret Centre Biscuits
J.D. Gross Sea Shells
Das Exquisite Belgijskie Czekoladki w Kształcie Owoców Morza z Nadzieniem z Orzechów Laskowych
Kit Kat Kit Kat Chunky Black&White


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.