Baza danych żywności i licznik kalorii  

Well Well

Falafel

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1067 kJ
13%
255 kcal
Tłuszcze
12,00g
17%
Tłuszcz Nasycony
1,000g
5%
Węglowodany
20,00g
8%
Cukier
4,60g
5%
Błonnik
11,0g
Białko
12,00g
24%
Sól
1,90g
32%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 17 lip 20 04:26 AM
13%
z GDA *
(255 cal)
13% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (34%)
 
Tłuszcze (46%)
 
Białko (20%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
255
Tłusz
12g
Węglo
20g
Białk
12g
Jest 255 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 46% tłusz, 34% węglo, 20% białk.

Podobne Falafel z Well Well:

Falafel z Bobem

Więcej produktów z Well Well:

Tofu Panierowane
Tofu Wędzone
Tofu Naturalne
Wędlina Łagodna
Bekon w Kostce
  Zobacz wszystkie Well Well Produkty

Inny rodzaj Falafel:

Falafel Smażone Kulki lub Kotleciki z Przyprawionej Ciecierzycy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Falafel
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Kuchnia Polki Falafel ze Słodkimi Ziemniakami
Vivera Roślinny Sznycel
Kuchnia Polki Falafel Naturalny
Salad Story Hummus Falafel Bowl
Take It Veggie Vegan Falafel
Kuchnia Polki Falafel Marokański


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.