Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
2 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: dzejdzej_jj

Makaron Ryżowy z Tofu i Szpinakiem

Satysfakcjonujące danie na obiad lub kolację.

Składniki

Wskazówki

  1. Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Tofu pokroj w kostkę i usmaż na oleju.
  3. Dodaj czosnek i szpinak.
  4. Dodaj makaron do mieszanki tofu. Doprawić do smaku.
1 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 


     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: AsiaAikido
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: gryziia
Smaczne naleśniki, które zaskoczą cię swoim smakiem.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 871 kalorii w 1 porcji Makaron Ryżowy z Tofu i Szpinakiem.
Podział Kalorii: 44% tłusz, 48% węglo, 8% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
3644 kJ
44%
871 kcal
Tłuszcze
43,04g
61%
Tłuszcz Nasycony
3,524g
18%
Tłuszcz Jednonienasycony
20,616g
Tłuszcz Wielonienasycony
10,371g
Węglowodany
103,52g
40%
Cukier
0,9g
1%
Błonnik
0,1g
Białko
17,56g
35%
Sól
0,42g
7%
Cholesterol
0mg
Potas
18mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
44%
z GDA *
(871 cal)
44% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (48%)
 
Tłuszcze (44%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.