Makaron Ryżowy z Tofu i Szpinakiem
Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: dzejdzej_jj 
Makaron Ryżowy z Tofu i Szpinakiem
Satysfakcjonujące danie na obiad lub kolację.
Składniki
Wskazówki
- Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- Tofu pokroj w kostkę i usmaż na oleju.
- Dodaj czosnek i szpinak.
- Dodaj makaron do mieszanki tofu. Doprawić do smaku.
1 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Danie z makaronem na obiad lub kolację.
|
Słodka pieczona przekąska.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Danie o wysokiej zawartości błonnika z 3 składników.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
 |
Jest 871 kalorii w 1 porcji Makaron Ryżowy z Tofu i Szpinakiem.
|
 |
Podział Kalorii: 44% tłusz, 48% węglo, 8% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
3644 kJ
44%
871 kcal
Tłuszcze
43,04g
61%
Tłuszcz Nasycony
3,524g
18%
Tłuszcz Jednonienasycony
20,616g
Tłuszcz Wielonienasycony
10,371g
Węglowodany
103,52g
40%
Cukier
0,9g
1%
Błonnik
0,1g
Białko
17,56g
35%
Sól
0,42g
7%
Cholesterol
0mg
Potas
18mg
1%
Podział Kalorii:
Węglowodany (48%)
Tłuszcze (44%)
Białko (8%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|