Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
50 g
na porcje
% RWS*
Energia
736 kJ
9%
176 kcal
Tłuszcze
1,00g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,250g
1%
Węglowodany
33,20g
13%
Cukier
1,05g
1%
Błonnik
2,6g
Białko
7,25g
15%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 13 sie 17 09:02 AM
9%
z GDA *
(176 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (78%)
 
Tłuszcze (5%)
 
Białko (17%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
176
Tłusz
1g
Węglo
33,2g
Białk
7,25g
Jest 176 kalorii w 50 g.
Podział Kalorii: 5% tłusz, 78% węglo, 17% białk.

Podobne Mąka z Basia:

Mąka Wrocławska
Mąka z Orkiszu
Mąka Pszenna Typ 1850
Mąka Żytnia Pełnoziarnista
Mąka Żytnia
Mąka Poznańska
  Zobacz Więcej Produktów z BasiaMąka

Więcej produktów z Basia:

Sałatka Tatarska
Kapusta Kiszona
Ogórek Kiszony
  Zobacz wszystkie Basia Produkty

Inny rodzaj Mąka:

Biała Mąka
Biała Mąka Pszenna (Uniwersalna)
Mąka Pszenna Razowa
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mąka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lidl Mąka Pełnoziarnista Orkiszowa
GREEN ESSENCE Inulina
Trzy Ziarna Siemię Lniane Mielone Brązowe
Podketo Mąka Łubinowa
Diet-Food.pl Psyllium
Plony Natury Mąka Tortowa Pszenna Typ 450


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.