Baza danych żywności i licznik kalorii  

Philadelphia

Philadelphia Light

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
615 kJ
7%
147 kcal
Tłuszcze
11,00g
16%
Tłuszcz Nasycony
7,100g
36%
Węglowodany
5,20g
2%
Cukier
5,20g
6%
Błonnik
0,4g
Białko
7,40g
15%
Sól
0,70g
12%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 12 gru 23 08:27 AM
7%
z GDA *
(147 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (14%)
 
Tłuszcze (66%)
 
Białko (20%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
147
Tłusz
11g
Węglo
5,2g
Białk
7,4g
Jest 147 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 66% tłusz, 14% węglo, 20% białk.

Podobne Ser z Philadelphia:

Serek Śmietankowy z Chrzanem
Balance
Jalapeno
Original
Milka
Philadelphia Jalapeño
  Zobacz Więcej Produktów z PhiladelphiaSer

Inny rodzaj Ser:

Ser Colby Jack
Ser Cheddar
Ser Szwajcarski
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Amerykański
Ser Provolone
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Delikate Mozarella Mini
KANKA Ser Żółty Edamski
Mleczarnia Michów Ser Hipokryta z Kurkami
Maluta Ser Moja Gouda
Gustobello Pecorino Romano
Delikate Mozarella Classic


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.