Baza danych żywności i licznik kalorii  

Stokrotka

Filety Śledziowe Salsa

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
569 kJ
7%
136 kcal
Tłuszcze
23,10g
33%
Tłuszcz Nasycony
2,100g
11%
Węglowodany
15,60g
6%
Cukier
15,60g
17%
Błonnik
1,2g
Białko
6,80g
14%
Sól
5,00g
83%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 04 sty 15 01:22 PM
7%
z GDA *
(136 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (21%)
 
Tłuszcze (70%)
 
Białko (9%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
136
Tłusz
23,1g
Węglo
15,6g
Białk
6,8g
Jest 136 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 70% tłusz, 21% węglo, 9% białk.

Więcej produktów z Stokrotka:

Mieszanka Studencka
Różyczki z Łososia
Rolmops Kaszubski
Markizy z Kremem Kakaowym
Precelki Solone
  Zobacz wszystkie Stokrotka Produkty

Inny rodzaj Śledź:

Śledź Wędzony
Śledz Marynowany
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Śledź
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Marinero Śledź Filety z Suszonymi Pomidorami i Kaparami
Kaufland Koreczki Śledziowe w Oleju
Lisner Filety Śledziowe z Ogórkiem i Czosnkiem
EvraFish Śledź po Gdańsku w Oleju
Marinero Śledź po Żydowsku
Fisher King Filety Śledziowe Kołobrzeskie


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.