Czas Przygotowania: 40 min
Czas Gotowania: 1 godz
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Przekąski
Śniadanie
Oceń:
Jeszcze nie oceniono.
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: nowa14
Chleb Bezglutenowy
Chleb do żucia, niskokaloryczny.
Składniki
Wskazówki
- Wymieszaj suche składniki w misce.
- Dodaj ciepłą wodę i ugniataj.
- Włóż do foremki do chleba i odstaw na 30 minut.
- Piecz w piekarniku przez 50 minut w 220°C. Wyciągnij z formy i piecz kolejne 10 minut.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Przekąski
Śniadanie
Najnowsze Przepisy
Danie z makaronem na obiad lub kolację.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Prosty przepis na przekąskę.
|
Pyszne i ciepłe danie.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 123 kalorii w 1 porcji Chleb Bezglutenowy.
|
|
Podział Kalorii: 15% tłusz, 74% węglo, 10% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
515 kJ
6%
123 kcal
Tłuszcze
2,1g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,225g
1%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,199g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,718g
Węglowodany
22,68g
9%
Cukier
0,48g
1%
Błonnik
1,6g
Białko
3,18g
6%
Sól
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
Potas
29mg
1%
Podział Kalorii:
Węglowodany (75%)
Tłuszcze (15%)
Białko (10%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|