Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
16 porcja (e)
Czas Przygotowania:
40 min
Czas Gotowania:
1 godz
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Przekąski
Śniadanie
Oceń:

Jeszcze nie oceniono.

Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: nowa14

Chleb Bezglutenowy

Chleb do żucia, niskokaloryczny.

Składniki

Wskazówki

  1. Wymieszaj suche składniki w misce.
  2. Dodaj ciepłą wodę i ugniataj.
  3. Włóż do foremki do chleba i odstaw na 30 minut.
  4. Piecz w piekarniku przez 50 minut w 220°C. Wyciągnij z formy i piecz kolejne 10 minut.
 


     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Pieczywa & Wyroby Piekarnicze Przekąski Śniadanie

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: 3f22b06fbfa0455aa62b3ffdaf652006
Danie z makaronem na obiad lub kolację.
przez użytkownika: rfbos
Zdrowe danie na bazie warzyw.
przez użytkownika: basle1
Prosty przepis na przekąskę.
przez użytkownika: dcb09c14c4534f3fbf7fd039a25c09c6
Pyszne i ciepłe danie.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 123 kalorii w 1 porcji Chleb Bezglutenowy.
Podział Kalorii: 15% tłusz, 74% węglo, 10% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
515 kJ
6%
123 kcal
Tłuszcze
2,1g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,225g
1%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,199g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,718g
Węglowodany
22,68g
9%
Cukier
0,48g
1%
Błonnik
1,6g
Białko
3,18g
6%
Sól
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
Potas
29mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
z GDA *
(123 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (75%)
 
Tłuszcze (15%)
 
Białko (10%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.