Chleb Białkowy Czekoladowy
Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 35 min
Typ posiłku:
Desery
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Przekąski
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: M.Topol
Chleb Białkowy Czekoladowy
Miękkie i wilgotne pieczywo bez dodatku cukru.
Składniki
Wskazówki
- Zetrzyj gruszki. Ubijać jajka.
- Połącz mokre składniki, a następnie dodaj suche.
- Wlać masę do wyłożonej pergaminem formy do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 30-35 minut.
1 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Desery
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Przekąski
Najnowsze Przepisy
Prosty przepis na przekąskę.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Danie z makaronem na obiad lub kolację.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 234 kalorii w 1 porcji Chleb Białkowy Czekoladowy.
|
|
Podział Kalorii: 39% tłusz, 46% węglo, 15% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
979 kJ
12%
234 kcal
Tłuszcze
10,18g
15%
Tłuszcz Nasycony
8,585g
43%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,43g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,162g
Węglowodany
27,06g
10%
Cukier
5,06g
6%
Błonnik
3,1g
Białko
8,6g
17%
Sól
0,42g
7%
Cholesterol
46mg
Potas
64mg
3%
Podział Kalorii:
Węglowodany (46%)
Tłuszcze (39%)
Białko (15%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|