Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 45 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Pam.m3
Tofu z Zupą Jarzynową
Danie w stylu azjatyckim na chłodne wieczory.
Składniki
Wskazówki
- Warzywa pokroić w plastry i gotować z bulionem do miękkości.
- Dodaj tofu i wodorosty. Dopraw do smaku.
- Dusić przez 10 minut.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zupy
Najnowsze Przepisy
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Danie z makaronem na obiad lub kolację.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 52 kalorii w 1 porcji Tofu z Zupą Jarzynową.
|
|
Podział Kalorii: 39% tłusz, 31% węglo, 30% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
218 kJ
3%
52 kcal
Tłuszcze
2,14g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,56g
3%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,003g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,007g
Węglowodany
3,81g
1%
Cukier
0,71g
1%
Błonnik
1,6g
Białko
3,61g
7%
Sól
0,21g
3%
Cholesterol
0mg
Potas
32mg
2%
Podział Kalorii:
Węglowodany (31%)
Tłuszcze (39%)
Białko (30%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|