Morszczuk z podgrzybkami i dynia
Zobacz Kalendarz Diety, 15 października 2017:
|
1618 kcal
|
Tłusz: 91,63g | Białk: 64,99g | Węglo: 144,89g.
Śniadanie: Sos Czosnkowy, Sos Pomidorowy, Mleko (Mleko), Kawa Bezkofeinowa, Ole! Suszone Pomidory w Oleju z Ziołami, Smażona Cebula, Nasze Smaki Kaszanka Grillowa. Lunch: Kawa (Parzona z Fusów), Mleko (Mleko), Grzyby, Dynia, Złota Rybka Filet z Morszczuka. Obiad: Fasolka po Bretońsku, Banan. Przekąski/Inne: Rodzynki, Pestki Dyni, KFC Ciastko Cytrynowe, Banan, Tasso Wafelki z Kremem Kakaowym. więcej...
|
|
1376 kcal
|
Ćwiczenie:
Spacer - 1 godzina i 30 minut, Odpoczywanie - 14 godziny i 30 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
|
Komentarze
15 paź 17 przez użytkownika: mal_07
|
mogłam tylko śmietanki dorzucić, ale nie pomyślałam;) Następnym razem.
15 paź 17 przez użytkownika: JW1206
|
a podgrzybki sama zbieralas??? jejku juz czuje ten zapach.... mmmm
15 paź 17 przez użytkownika: Sokolica83
|
Ano zapach musiał być powalający :)
15 paź 17 przez użytkownika: mal_07
|
Nie akurat kupne, mrożone.
15 paź 17 przez użytkownika: JW1206
|
15 paź 17 przez użytkownika: Sokolica83
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|