Frytki z piekarnika (seler)
|
2026 kcal
|
Tłusz: 117,34g | Białk: 98,85g | Węglo: 64,70g.
Śniadanie: Kakao w Proszku (Niesłodzone), Mlekovita Jogurt Grecki, Cynamon, Suszone Nasiona Chia, Suszona Śliwka. Lunch: Ser Szwajcarski, Pomidory, Kraina Wędlin Boczek Parzony, Jajko (Całe), Sierpc Capri Serek Typu Włoskiego. Obiad: Seler, Udko Kurczaka, Kraina Wędlin Boczek Parzony, Pieczarki Smażone. Przekąski/Inne: Pepsi Max bez Cukru, Napój Alkoholowy (Dżin, Rum, Wódka, Whisky), Oliwa z Oliwek, Smalec, Koncentrat Pomidorowy, Marco Pierniki Korzenne. więcej...
|
|
1276 kcal
|
Ćwiczenie:
Spacer - 30 minut, Odpoczywanie - 15 godziny i 30 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
|
Komentarze
i jak smakowały ? jak zrobić?
11 lis 17 przez użytkownika: CLLPL
|
wygladaja rewelacyjnie... musze jedbnak cieniej je kroic hehe
11 lis 17 przez użytkownika: Sokolica83
|
Ja z kolei miałem zbyt cienko pokrojone (moja córka - a ona kroiła - jest fanatykiem cieniutkich frytek), ale w smaku spoko, bylem zdziwiony, że takie dobre są.
11 lis 17 przez użytkownika: ASMP07
|
Dla mnie są pycha! Byłam bardzo zaskoczona ich smakiem. Te z bazylia, solą i ostra papryka. Tylko dzieciaki trochę kręcą nosem...
11 lis 17 przez użytkownika: JW1206
|
CLLPL kroje w cienkie paski, na blachę z papierem do pieczenia, oliwa (pewnie można i smalec), przyprawy i 40 min na 200. Tak na oko czas. Ja wolę takie przypieczone :)
12 lis 17 przez użytkownika: JW1206
|
hmm to może być niezły pomysł na dodatek do mięsa... :) dzięki :)
12 lis 17 przez użytkownika: CLLPL
|
Mnie bardziej smakują frytki z korzenia pietruszki. Smalec i troszkę miodu + ulubione przyprawy 😍. Ale niebezpieczne, bo smak uzależnia 😅
12 lis 17 przez użytkownika: extrashot1
|
Extrashot uwielbiam pietruszkę <3 zrobie :)
13 lis 17 przez użytkownika: JW1206
|
JW 1206 tez robisz pietruszkowe frytki z miodem?
13 lis 17 przez użytkownika: extrashot1
|
Nie robiłam jeszcze, ale zrobię bez miodu :D Tylko z solą i bazylia
13 lis 17 przez użytkownika: JW1206
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|