Żołądki z indyka z papryką, cebulą, śmietana 30%, smalec, ulubione przyprawy. Patisony i ogorek :)
|
1812 kcal
|
Tłusz: 127,01g | Białk: 90,73g | Węglo: 73,61g.
Śniadanie: Mleko (Mleko), Kawa, Cebule, Pomidory, Plasterki Szynki (Zwykłe, około 11% Tłuszczu), Majonez, Jajko. Lunch: Majonez, Urbanek Patisony Konserwowe, Pasztet Pieczony. Obiad: Czerwona Papryka, Piątnica Śmietana 30%, Smalec, Żołądki Drobiowe. Przekąski/Inne: Wedel Bajeczny, Ser Cheddar, Plasterki Szynki (Zwykłe, około 11% Tłuszczu), Pasztet Pieczony, Majonez, Chleb Biały. więcej...
|
|
Komentarze
oo z indyka nie jadlam... nie sa twarde???
17 gru 17 przez użytkownika: Sokolica83
|
ja do zupy dawałem niedawno, krótko się gotowały... nie powinno być kłopotu...:)
17 gru 17 przez użytkownika: glob198
|
17 gru 17 przez użytkownika: papetka
|
Sokolica średnie na jeża ;)
17 gru 17 przez użytkownika: JW1206
|
a co to zolte takie kolo sosu??? papryka?
17 gru 17 przez użytkownika: Sokolica83
|
mi się wydaje że to patisony:)
17 gru 17 przez użytkownika: domi1706
|
18 gru 17 przez użytkownika: JW1206
|
o patisonow jeszcze nie jadlam...slyszalam o marynowanych ale jeszcze nie mialam okazji ich probowac
18 gru 17 przez użytkownika: Sokolica83
|
Dobre na zagryche też te marynowane yoł :D
18 gru 17 przez użytkownika: glob198
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|