Dziennik Fronciara, 20 lut 18


Zobacz Kalendarz Diety, 20 lutego 2018:
2292 kcal Tłusz: 125,21g | Białk: 97,99g | Węglo: 202,28g.   Śniadanie: Jajko na Twardo, Tchibo Gold Selection Crema, EkoWital Ekologiczny Olej Kokosowy, Polmlek Masło Ekstra Czeladzkie, Awokado. Lunch: Krakus Kiełbasa Żywiecka, Majonez, Ogórek (ze Skórką), Sałata, Jajko na Twardo, Ser Gouda, Biedronka Bułka z Ziarnami. Obiad: Ogórek (ze Skórką), Marchewki, Surówka z Białej Kapusty, Zott Jogurt Naturalny, Serek Śmietankowy do Smarowania, Zapiekany lub Pieczony Łosoś, Tortilla Kukurydziana, Cukier, Maliny. Przekąski/Inne: Krasnystaw Kefir, Papryka Chili, Morliny Boczek Wędzony, Krakus Krakowska Sucha, Tran. więcej...

7 zwolenników    Wsparcie   


     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Fronciara


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.