paleo burger w wiosennej odsłonie ;)
|
1047 kcal
|
Tłusz: 79,66g | Białk: 46,28g | Węglo: 45,07g.
Lunch: Olej Lniany, Tesco Łosoś Wędzony na Gorąco z Pieprzem, Fit & Easy Mix Sałat Party, Pomidory, Czerwona Papryka, Rzodkiewka. Obiad: Oliwa z Oliwek, Szpinak, Młode Dymki, Mielona Wołowina (90% Chudego Mięsa / 10% Tłuszczu), Gotowany Szparag (ze Świeżych Liści), Masło, Soda Oczyszczona, Masło Sezamowe (Tahini) (Zrobione z Ziaren), Jajko. Przekąski/Inne: Jabłko, KFD Masło Orzechowe, Wawel Czekolada Gorzka 90%. więcej...
|
|
2051 kcal
|
Ćwiczenie:
Ćwiczenia Poprawiające Kondycje (Klub Fitness) - 45 minut, Wioślarstwo - 20 minut, Spacer - 30 minut, Spanie - 8 godziny, Odpoczywanie - 6 godziny i 25 minut, Praca w Biurze Siedząca - 8 godziny. więcej...
|
|
Komentarze
a te bulki to z ktorego drzewa zerwalas? 😅
08 maj 18 przez użytkownika: vibo69
|
08 maj 18 przez użytkownika: Ivanside
|
Vibo, tym razem nie z drzewa - sezam to roślina jednoroczna😁
Przepis na bułki z pasty tahini już kiedyś podawałam. Jest na blogu paleolife 😋 wołowina + duszony szpinak + szparagi
08 maj 18 przez użytkownika: Humoreska7
|
Wygląda bardzo apetycznie 😍
10 maj 18 przez użytkownika: sketchy02
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|