Z ziemi włoskiej do polskiej. Świeże tagiatelle z gulaszem wieprzowym, serem pecorino romano i ogórasami kiszonymi- 606 kcal
|
1951 kcal
|
Tłusz: 52,87g | Białk: 104,73g | Węglo: 240,13g.
Śniadanie: Krasnystaw Kefir, Zott Jogobella Ananas, Jajko, Biedronka Masło Ekstra, Cebule, Pomidor Malinowy. Lunch: Ser Romano, Monini Oliwa z Oliwek, Machela Chleb Razowy z Lnem, Pomidor Malinowy. Obiad: Krakus Kiszone Ogórki, Ser Romano, Świeży Makaron (Ugotowany), Cebule, Pieczarka Brunatna, Tesco Mięso Wieprzowe z Szynki na Gulasz. Przekąski/Inne: Danone Danio Waniliowe, Lody Owocowe, Wino Różowe, Kawa z Mlekiem. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi gaweł_po_40
|