vegański omlet z tofu + warzywa
|
1562 kcal
|
Tłusz: 80,36g | Białk: 60,63g | Węglo: 148,57g.
Śniadanie: Bio Organic Napój Migdałowy, Tofu Naturalne, Kurkuma, Mąka Ziemniaczana, Mąka Kukurydziana, Czosnek, Rzepakowy Olej Roślinny, Sól, Czerwona Papryka, Szczypiorek, Biedronka Kiełki Brokułu. Lunch: Figi, Pilos Vegangurt Naturalny Kokos. Obiad: Tastino Chleb Żytni Pełnoziarnisty Klasyczny, Rzeźnik Lidl Kiełbasa Biała Wieprzowa Surowa, Zalewajka. Przekąski/Inne: Pudliszki Ketchup Pikantny, Frytki Produkt Przygotowany w Domu. więcej...
|
|
195 kcal
|
Ćwiczenie:
Ćwiczenia Calisthenics (Lekkie, np. Ćwiczenia w Domu) - 40 minut, Joga - 15 minut, Samsung Health - 23 godziny i 5 minut. więcej...
|
|
Komentarze
zazdroszczę umiejętności tofuczniczych *_* pięknie wygląda ❤
16 wrz 20 przez użytkownika: Paula+)
|
dziękuję Paula+) wystarczy wszystkie składniki zblendować i na patelnię 🙃
16 wrz 20 przez użytkownika: Humoreska7
|
16 wrz 20 przez użytkownika: Paula+)
|
Omleta jeszcze nie robiłam, zawsze tylko tofucznica, wiec muszę spróbować 😍
16 wrz 20 przez użytkownika: kil1erqueen
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|