Pikantny krem z pomidorów i batata z ricottą i miętą - 145 kcal
|
1822 kcal
|
Tłusz: 54,97g | Białk: 89,23g | Węglo: 165,17g.
Śniadanie: Muller Froop TROPICAL Marakuja - Banan, Krasnystaw Kefir, Graal Filety ze Śledzia w Pikantnym Sosie Pomidorowym, Machela Chleb Słonecznikowy. Lunch: Vitasia Mleczko Kokosowe Light, Bakalland Wiórki Kokosowe, Supreme Ryż Basmati, Chira Bukiet Warzyw, Abramczyk Polędwice z Mintaja. Obiad: Bataty, Podravka Pomidory Krojone z Oliwa z Oliwek i Czosnkiem, Podravka Pomidory Krojone z Bazylią i Oregano, Mroźna Kraina Włoszczyzna Słupki, Vitasia Mleczko Kokosowe Light, Tesco Ricotta. Przekąski/Inne: Milka Alpejskie Mleczko Happy Cows, Sałatka Owocowa, Szampan, Kawa Espresso, Truskawki. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi gaweł_po_40
|