Mascarpone, wiórki koko, pekan, włoskie, migdały, ziarna kakao i odrobina erytrolu :)
|
2637 kcal
|
Tłusz: 221,75g | Białk: 69,95g | Węglo: 88,45g.
Śniadanie: Smaki Świata Mleczko Kokosowe, Biedronka Awokado, Alesto Orzechy Włoskie, Sałatka Jarzynowa, Roi du Chateau Brie, Dulano Kiełbasa Salami, EkoWital Ekologiczny Olej Kokosowy, Alesto Orzechy Pekan. Lunch: Pikok Kabanosy Wieprzowe z Dodatkiem Mięsa Wołowego, For Fit Kruszone Ziarno Kakaowca, Alesto Orzechy Włoskie, Alesto Orzechy Pekan, Tesco Wiórki Kokosowe, Sottile Gusto Mascarpone. Obiad: SM Głubczyce Śmietana 18%, Pikok Kabanosy Drobiowe z Dodatkiem Mięsa Wieprzowego, Proste Historie Zupa Pomidorowa z Ryżem. więcej...
|
|
Komentarze
28 lut 18 przez użytkownika: K1C1A
|
A mogę z mlekiem koko? Byłoby dobre!
28 lut 18 przez użytkownika: iwcia 54
|
no bez migdałów dla mnie :)
28 lut 18 przez użytkownika: iwcia 54
|
28 lut 18 przez użytkownika: Magda!!
|
fajne to , spapuguję od Ciebie też sobie zrobie takie coś:)
28 lut 18 przez użytkownika: damradejestemkotem
|
28 lut 18 przez użytkownika: dominicared
|
zamiast erytrolu można było dać miód lub daktyle, IMO zdrowiej.
28 lut 18 przez użytkownika: koqtek
|
Iwcia, jasne, że można z mlekiem koko :) Latem często robię mieszane - połowa mascarpone a połowa stała część mleczka koko, plus owoce jagodowe ale zimą ich nie jem.
28 lut 18 przez użytkownika: mal_07
|
Koqtek w moim przypadku tylko miód, ale to wczoraj miałam dzień ładowania ww i teraz w najbliższym czasie znów ww będą u mnie w znikomej ilości. Plus miód mam w formie stałej, nie chciałoby mi się bawić w grzanie pół łyżeczki miodu, żeby móc go zmieszać z mascarpone ;)
28 lut 18 przez użytkownika: mal_07
|
ziarna kakao? jak to smakuje i gdzie kupiłaś ? 😀
28 lut 18 przez użytkownika: CLLPL
|
W biedronce, a smakuje jak twarda, sucha i gorzka czekolada ☺
28 lut 18 przez użytkownika: mal_07
|
muszę przetestować... hmmm za 3-4 tygodnie 😸
28 lut 18 przez użytkownika: CLLPL
|
04 mar 18 przez użytkownika: gogolka
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|