Dziennik mik333sz, 20 gru 16

sernik z patelni:-) 0.5kg twarogu+8jaj+30g maki kokosowej. mial byc na popoludniu a juz prawie polowa zjedzona:-) da sie wyzywic smacznie i bez piekarnika:-)

Zobacz Kalendarz Diety, 20 grudnia 2016:
2635 kcal Tłusz: 189,31g | Białk: 186,81g | Węglo: 40,74g.   Śniadanie: Mleko Od Krowy, Mleczna Dolina Masło Klarowane, OstroVit Olej Kokosowy Extra Virgin, Kawa, Bio Planet Mąka Kokosowa, Jajko, Delikate Twaróg Klinek Tłusty, Biedronka Karkówka. więcej...

1 użytkownik wspierający    Wsparcie   

1 do 20 z 21
Komentarze 
tylko 3 składniki? bez tłuszczu i słodzenia? 😕... jak długo na tej patelni?  
20 gru 16 przez użytkownika: sylwia.syl78
sernik ok,ale te firanki mi się podobają...... 
20 gru 16 przez użytkownika: dorisnati
sparawa firanek.. sie powiela:)))( tym razem deliktne rozprucie zamaskowane- gratulacje:)) 
20 gru 16 przez użytkownika: moonfire666
co Wy z tymi firankami? :-) taa, tylko te skladniki, aaa tu doszlo odrobine kakao, bardziej dla wygladu:-) olej na patelnie,zeby nie przywieralo. na patelni dosyc dlugo, najpierw pod przykrywka, potem bez zeby odparowala woda. trzeba dlugo trzymac bo sie rozleci. inna wersja to dorzucenie odzywki bialkowej o jakims smaku, nada aromat 
20 gru 16 przez użytkownika: mik333sz
a wszystko na tle firanek:) robi wrazenie:D:DD nastepnym rzem po lewej , dodala bym wazon z kwiatami:) 
20 gru 16 przez użytkownika: moonfire666
a ja kostke sloniny ;) 
21 gru 16 przez użytkownika: vibo69
kupiłam na jarmarku bożonarodzeniowym słoninkę wędzoną xD niebo w gębie,mało rzeczy jest lepszych xD 
22 gru 16 przez użytkownika: lillly78
no właśnie też szukam wędzonej słoninki. dzis kupiłem smalec tarczynskiego i w nim 6% węgli :/ co oni tam dodają? 
22 gru 16 przez użytkownika: CLLPL
cebule:DDD nie ma pojecia:) jakies utwardzacze, spulchniacze..itd:)  
22 gru 16 przez użytkownika: moonfire666
smalec swoj rob:) albo w jakims malym rzezniku, najlepsze. pasztet to samo, najlepszy swoj. u mnie babcine wyroby:-) tych 2rzeczy jeszcze sie nie podjalem 
22 gru 16 przez użytkownika: mik333sz
juz widze ja CLLPL zabija swoja swinie:DD DDD ( a ja tu przeciwna zabijaniu:)) 
22 gru 16 przez użytkownika: moonfire666
a ja sie w smalec pobawie po swietach albo nawet w trakcie bo wolne do konca roku :P 
23 gru 16 przez użytkownika: vibo69
moonfire to Ciebie zadziwię, nie raz brałem udział w świniobiciu :) i robieniu domowych wyrobów, a taka własnej roboty szynka, kapiąca tłuszczykiem...mmm. Mik no nie zabrałem się jeszcze za smalec ale widzę że muszę. :) 
23 gru 16 przez użytkownika: CLLPL
mnie ciekawi jeszcze smalec z gesi, ale to moze byc problem bo nie mam pojecia gdzie dostac 'skladnik':-) ogopnoe to fajnie tak samemu 'tworzyc' jedzenie, bez zadnych E,spulchniaczy,zapychaczy:-) 
23 gru 16 przez użytkownika: mik333sz
ja bylem nastolatkiem jak dziadek peklowal mieso, dziadka juz nie ma :( i receptury juz nie ma :( 
23 gru 16 przez użytkownika: CLLPL
kiedys czlowiek nie zwracal uwagi na takie rzeczy. a teraz by sie przydalo kilka 'tajemnych' przspisow:-) 
23 gru 16 przez użytkownika: mik333sz
niestety też nie zwracałam wagi jak mój tata wędził szynki,schaby,słoniny i inne, myślałam że tak będzie zawsze :-/ 
23 gru 16 przez użytkownika: lillly78
stała się rzecz niebywała :D mojej żonie udało się kupić szynkę, polędwicę i boczek robione w tradycyjny sposób. szok szok szok jakie dobre, :) smak z dzeciństwa, żaden boczek ze sklepu nawet nie smakuje podobnie. tylko smak mięsa, przypraw i dymu.... nie sądziłem, że uda się coś takiego kupić :) sklepowego juz nie ruszę :) No nic mam motywację, żeby nauczyć się wędzić :) 
23 gru 16 przez użytkownika: CLLPL
to teraz pilnuj zrodla tych wyrobow, podejrzewam ze staniesz sie stalym klientem:-) 
23 gru 16 przez użytkownika: mik333sz
polecam na fejsie grupe 'wedzarnicza brac' ;) 
24 gru 16 przez użytkownika: vibo69

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi mik333sz


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.