Baza danych żywności i licznik kalorii  

CEKO

Dobrodziej Ser Żółty

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1490 kJ
18%
356 kcal
Tłuszcze
28,00g
40%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
0,00g
0%
Cukier
-
Białko
26,00g
52%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 03 lut 18 08:26 AM
18%
z GDA *
(356 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (0%)
 
Tłuszcze (71%)
 
Białko (29%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
356
Tłusz
28g
Węglo
0g
Białk
26g
Jest 356 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 71% tłusz, 0% węglo, 29% białk.

Podobne Ser z CEKO:

Ser Jagna
Ser Zbójnik Ondraszek
Ser Maślany
Ser Wiedeński Ricotta
Ser Boryna
Mozarella
  Zobacz Więcej Produktów z CEKOSer

Więcej produktów z CEKO:

Mozzarella
  Zobacz wszystkie CEKO Produkty

Inny rodzaj Ser:

Ser Szwajcarski
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Provolone
Ser Amerykański
Ser Colby Jack
Ser Cheddar
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

D'antelli Mascarpone
Dolina Narwi Ser Salami
Carrefour Ser Special Pates
Michelangelo Burrata
Auchan Ser Typu Szwajcarskiego
OSM Skała Serek Jurajski


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.