Baza danych żywności i licznik kalorii  

Dr. Oetker

Pudding na Zimno

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
448 kJ
5%
107 kcal
Tłuszcze
2,30g
3%
Tłuszcz Nasycony
1,400g
7%
Węglowodany
17,00g
7%
Cukier
12,00g
13%
Błonnik
0,0g
Białko
2,90g
6%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 27 wrz 19 02:39 PM
5%
z GDA *
(107 cal)
5% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (67%)
 
Tłuszcze (21%)
 
Białko (12%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
107
Tłusz
2,3g
Węglo
17g
Białk
2,9g
Jest 107 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 21% tłusz, 68% węglo, 12% białk.

Więcej produktów z Dr. Oetker:

Protein Shake
Protein Pancakes
Pancakes Smak Waniliowy
Żelfix 3:1
Pizza Guseppe Ham & Garlic Sauce
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Budynie:

Budynie Waniliowe
Budynie Bananowe
Budynie z Tapioki
Budynie Czekoladowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Budynie
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Dr. Oetker High Protein Pudding Schoko
Naura Bio Budyń Waniliowy
Biedronka Pudding Proteinowy Czekoladowy
Kaufland Pudding
Winiary Budyń
Valio Profeel Protein Pudding Mint Chocolate Flavour


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.