Baza danych żywności i licznik kalorii  

Duc De Coeur

Carre de L'est

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1335 kJ
16%
319 kcal
Tłuszcze
27,00g
39%
Tłuszcz Nasycony
19,000g
95%
Węglowodany
1,00g
0%
Cukier
0,50g
1%
Białko
18,00g
36%
Sól
4,00g
67%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 05 lip 16 10:57 AM
16%
z GDA *
(319 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (1%)
 
Tłuszcze (76%)
 
Białko (23%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
319
Tłusz
27g
Węglo
1g
Białk
18g
Jest 319 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 76% tłusz, 1% węglo, 23% białk.

Więcej produktów z Duc De Coeur:

Ziołowa Pasta z Bazylią
Tartlets Strawberry
Pasta z Suszonych Pomidorów
Puff Pastry Pies With Vegetables And Salmon
Tartlets Lemon Flavour
  Zobacz wszystkie Duc De Coeur Produkty

Inny rodzaj Ser Camembert:

Ser Camembert
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser Camembert
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Roi du Chateau Camembert z Sosem Borówkowym
President Sos Mango z Chili
Pilos Camembert z Ziołami Prowansalskimi
President Triple Creme Camembert
Auchan Filet z Pstrąga Wędzonego na Gorąco
Delikate Camembert Naturalny


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.