Baza danych żywności i licznik kalorii  

Gardinia

Pomidory Całe

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
79 kJ
1%
19 kcal
Tłuszcze
0,00g
0%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
3,20g
1%
Cukier
3,10g
3%
Białko
1,10g
2%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 18 kwi 15 07:07 AM
1%
z GDA *
(19 cal)
1% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (74%)
 
Tłuszcze (0%)
 
Białko (26%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
19
Tłusz
0g
Węglo
3,2g
Białk
1,1g
Jest 19 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 0% tłusz, 74% węglo, 26% białk.

Podobne Pomidory z Gardinia:

Pomidory Krojone
Koncentrat Pomidorowy

Więcej produktów z Gardinia:

Ogórki Kanapkowe
Dżem Brzoskwiniowy Niskosłodzony
Pesto Zielone
Dżem Truskawkowy
Orzechy Laskowe
  Zobacz wszystkie Gardinia Produkty

Inny rodzaj Pomidory:

Zmiażdżone Pomidory (z Puszki)
Pomidory
Czerwone Pomidory (z Puszki)
Czerwone Pomidory
Pomidory Koktajlowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pomidory
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Baresa Passata
Baresa Bio Passata
Baresa Peeled Tomatoes
Tymbark Pomidor Klasyczny
Baresa Chopped Tomatoes Arrabbiata
Kier Pomidory Obierane Krojone


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.