Baza danych żywności i licznik kalorii  

Hi Tec

Carbo Pur

Wartość Odżywcza
Porcja
1 szejk (50 g)
na porcje
% RWS*
Energia
803 kJ
10%
192 kcal
Tłuszcze
0,00g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,000g
0%
Węglowodany
48,00g
18%
Cukier
48,00g
53%
Błonnik
0,0g
Białko
0,00g
0%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 14 lip 14 01:35 PM
10%
z GDA *
(192 cal)
10% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (100%)
 
Tłuszcze (0%)
 
Białko (0%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
192
Tłusz
0g
Węglo
48g
Białk
0g
Jest 192 kalorii w 1 szejk (50 g).
Podział Kalorii: 0% tłusz, 100% węglo, 0% białk.

Podobne Suplementy z Hi Tec:

Protein 80
Gainer
BCAA Powder
100% WPC (Czekolada)
Whey C-6
Whey Mass Builder
  Zobacz Więcej Produktów z Hi TecSuplementy

Więcej produktów z Hi Tec:

Krem Orzechowy
Vegan Protein Vanilla
Hi-Anabol Protein
  Zobacz wszystkie Hi Tec Produkty

Inny rodzaj Suplementy:

Gainer
Suplement Białka w Proszku
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Suplementy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

OstroVit Dextrose
ActivLab High Protein Bar Nougat-Caramel
Intenson Kolagen
6Pak Nutrition 80 Whey Protein
Nutrend Carnitine Activity Drink
Megabol Whey Mass GAIN


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.