Baza danych żywności i licznik kalorii  

I'm Fit

Wysokobiałkowy Krem Dyniowy

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1423 kJ
17%
340 kcal
Tłuszcze
3,40g
5%
Tłuszcz Nasycony
2,600g
13%
Węglowodany
52,40g
20%
Cukier
7,20g
8%
Błonnik
3,0g
Białko
23,50g
47%
Sól
0,02g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 03 mar 18 05:46 AM
17%
z GDA *
(340 cal)
17% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (63%)
 
Tłuszcze (9%)
 
Białko (28%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
340
Tłusz
3,4g
Węglo
52,4g
Białk
23,5g
Jest 340 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 9% tłusz, 63% węglo, 28% białk.

Więcej produktów z I'm Fit:

Wysokobiałkowe Płatki Owsiane i Ryżowe z Bananami
Wysokobiałkowy Omlet
  Zobacz wszystkie I'm Fit Produkty

Inny rodzaj Krem:

Bita Śmietana (w Areozolu)
Śmietana Kremowa, Kremówka
Śmietanka do Kawy (Niskokaloryczna)
Niskokaloryczna Śmietanka
Śmietana Kremówka do Ubijania
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Krem
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Sante Krem Ciasteczkowy
Vitanella Krem z Orzeszków Ziemnych
Jemy Jemy Zupa Meksykańska
Krukam Kajmak bez Cukru
Krukam Kajmak Waniliowy
KFD Pasta Pistacjowa


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.