Baza danych żywności i licznik kalorii  

Kłos

Chleb Razowy Z Żurawiną

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1008 kJ
12%
241 kcal
Tłuszcze
1,50g
2%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
52,00g
20%
Cukier
-
Białko
6,50g
13%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 29 maj 23 12:55 PM
12%
z GDA *
(241 cal)
12% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (84%)
 
Tłuszcze (5%)
 
Białko (11%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
241
Tłusz
1,5g
Węglo
52g
Białk
6,5g
Jest 241 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 5% tłusz, 84% węglo, 11% białk.

Podobne Chleb Żytni z Kłos:

Chleb Żytni bez Drożdży

Więcej produktów z Kłos:

Kanapka z Karminadlem
Pączek Grecki
Ciasto Z Truskawkami
Ciasto z Serem
Chleb Orkiszowy
  Zobacz wszystkie Kłos Produkty

Inny rodzaj Chleb Żytni:

Chleb Pumpernikiel
Chleb Żytni
Tostowany Chleb Żytni
Chleb Żytni (Produkt Dietetyczny)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Chleb Żytni
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Szubryt Chleb Żytni
SPC Chleb Kozacki
Lubaszka Awokado na Grzance
ARTO Chleb Żytni bez Drożdży
PIEKARNIA W SERCU LIDLA Chleb Żytni z Ziarnami Żyta
Ignacy Polański Bochenek Staropolski


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.